Herfstvolleybal
november 2018

Ieder jaar organiseert Vlugheid en Kracht in november een herfstvolleybaltoernooi. Ook dit jaar is geen uitzondering.header image

Hey jij! Ja jij, nog bruin en verbrand van de zomer, maar alvast voorbereid zijn op het najaar? Schrijf je in voor ons oergezellige recreatieve herfstvolleybaltoernooi! Meld je aan met je team!

Wanneer: vr 9 november 2018
Tijd: 19.00 - 23.00 uur
Waar: Sporthal Vinkhuizen


Het duurt nog even... maar niet zo heel lang meer! In november is het weer tijd voor Herfstvolleybal 2018! Tot die tijd moet er nog veel gedaan worden. Via deze pagina op de site houden we jullie op de hoogte!

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

Aanvang toernooi: 19:00 uur. Van de ingeschreven teams verwachten we dat deze zich uiterlijk om 18.30 uur melden bij de wedstrijdtafel.
Locatie: Sporthal Vinkhuizen, Radiumstraat 150, Groningen.
Einde toernooi: ca 23:00 uur.

Er zijn inschrijfmogelijheden voor
- recreatieve teams
- recreatieve 55+ teams

Het toernooi heeft een recreatief / gemengd karakter, d.w.z. dat in elk team het liefst minimaal 2 dames opgesteld zijn. Als belangrijkste afwijking op de gewone spelregels geldt tijdens dit toernooi dat de bal NIET met de voet mag worden gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt 25 Euro per team, te voldoen op de dag van het toernooi. Hopelijk tot ziens op vrijdag 9 November a.s. en namens de commissie alvast een sportieve dag toegewenst.

De herfstvolleybalcommissie

Inschrijfformulier

(*) = verplicht veld

Recreanten toernooi
55+ toernooi

Eerder meegedaan
Flyer/Poster
Via de website
Via bekenden
Anders

Onderstaande test helpt om spam tegen te gaan, vul het antwoord inDoor op verzenden te drukken bevestig je je deelname aan het toernooi. Hiervoor is € 25,- verschuldigd. Bij afzegging behoudt Vlugheid en Kracht zich het recht voor om administratiekosten in rekening te brengen.
Ingeschreven teams:

Recreanten
1 V&K Ab-1
2 V&K Harry
3 Mundo amigos
4 Olympianen
5 Overspel-1
6 Overspel-2
7 Don Bertoos
8 Oranje
9 De Grote Beren
10 V&K Ab-2
11Oranjeploeg
12Oormix


55Plus
V&K Harry 1
V&K Harry 2
Speelschema recreanten

Het speelschema junioren is hier te bekijken: Junioren speelschema2018
en senioren hier:


top
bewerkt op : 21 Dec 2018 08:24 uur