Herfstvolleybal
november 2022

Ieder jaar organiseert Vlugheid en Kracht in november een herfstvolleybaltoernooi, maar dit jaar is een uitzondering. Vanwege corona heeft de vereniging besloten het toernooi niet door te laten gaan.header image

Hey jij! Ja jij, nog bruin en verbrand van de zomer, maar alvast voorbereid zijn op het najaar? Schrijf je in voor ons oergezellige recreatieve herfstvolleybaltoernooi! Meld je aan met je team!

Wanneer: vrijdag 11 november 2022
Tijd: 19.00 - 23.00 uur
Waar: Sporthal Vinkhuizen


Het duurt nog even... maar niet zo heel lang meer! In november is het weer tijd voor Herfstvolleybal 2022! Tot die tijd moet er nog veel gedaan worden. Via deze pagina op de site houden we jullie op de hoogte!

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

Aanvang toernooi: 19:00 uur. Van de ingeschreven teams verwachten we dat deze zich uiterlijk om 18.30 uur melden bij de wedstrijdtafel.
Locatie: Sporthal Vinkhuizen, Radiumstraat 150, Groningen.
Einde toernooi: ca 23:00 uur.

Er zijn inschrijfmogelijheden voor
- recreatieve teams
- recreatieve 55+ teams

Het toernooi heeft een recreatief / gemengd karakter, d.w.z. dat in elk team minimaal 2 dames opgesteld zijn. Als belangrijkste afwijking op de gewone spelregels geldt tijdens dit toernooi dat de bal NIET met de voet mag worden gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt 25 Euro per team, te voldoen op de dag van het toernooi. Hopelijk tot ziens op vrijdag 11 November a.s. en namens de commissie alvast een sportieve dag toegewenst.

De herfstvolleybalcommissie

Inschrijfformulier

(*) = verplicht veld

Recreanten toernooi
55+ toernooi

Geen bezwaar gehele team
Deels bezwaar
Iedereen bezwaar


Indien u of uw teamgenoten bezwaar hebben tegen publicatie van foto's dan verzoek ik u op de wedstrijddag een rood lint te dragen (zijn aanwezig), zodat onze fotograaf bij de voorselectie hier rekening mee kan houden.

Onderstaande test helpt om spam tegen te gaan, vul het antwoord inDoor op verzenden te drukken bevestig je je deelname aan het toernooi. Hiervoor is € 25,- verschuldigd. Bij afzegging behoudt Vlugheid en Kracht zich het recht voor om administratiekosten in rekening te brengen.
Ingeschreven teams:

Recreanten
1. V&K Harry
2. V&K Ab1
3. V&K Ab2
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.


Met 12 ingeschreven teams is het toernooi weer gevuld, er is eventueel nog een reservelijst.

55Plus
1. V&K Harry1
2. V&K Harry2
3. V&K Harry3
Speelschema recreanten
top
bewerkt op : 21 May 2022 10:28 uur